Герої Незалежності: Співробітник міграційної служби Буковини відзначений державними та неурядовими…

Герої Незалежності: Співробітник міграційної служби Буковини відзначений державними та неурядовими нагородами

Герої Незалежності: Співробітник міграційної служби Буковини відзначений державними та неурядовими нагородами

Незалежність – це не тільки урочисті промови, прапори, вишиванки та посмішки. У неї є зворотна сторона та своя ціна, яку сьогодні ціною крові, поту, здоров’я та навіть життя сплачують українські воїни. Завдяки хоробрим чоловікам та жінкам, які встали на захист рідної країни, ми можемо відзначати День Незалежності й вільно жити у власній країні на рідній землі.

Одним з таких звитяжців є працівник Управління ДМС в Чернівецькій області, який з перших місяців війни долучився до лав ЗСУ.

Ані рідні, ні колеги не знають подробиць проходження служби нашого співробітника, але вочевидь несе він її добросовісно. Адже отримав відзнаку Головнокомандувача збройних сил України «Срібний хрест», яким  нагороджуються особи офіцерського складу за особистий внесок у справу розбудови і розвитку Збройних Сил України, успішне виконання бойових завдань, високі показники у бойовій підготовці.

Він нагороджений медаллю «Хрест Свободи», яку йому вручив предстоятель Православної церкви України Митрополит Єпіфаній. Особлива церковна відзнака присвоюється за «жертовне служіння задля збереження Божого дару свободи та незалежності».

Поки в Україні є люди, для яких «дар свободи та незалежності» вищий за дар життя, у  нас є шанс зберегти свою державність. Уклінно дякуємо кожному з тих, хто став живим щитом на захисті батьківщини. Дякуємо Вам за нашу Незалежність!

Управління ДМС у Чернівецькій області