В Чернівцях примусово повернуть двох громадян Індії та оштрафовано сімох іноземців

В Чернівцях примусово повернуть двох громадян Індії та оштрафовано сімох іноземців

В Чернівцях примусово повернуть двох громадян Індії  та оштрафовано сімох іноземців

В обласному центрі міграційники виявили двох громадян Індії, які ухилялися від своєчасного виїзду з України після завершення навчання в Чернівецькому державному медичному університеті та припинення терміну дії посвідки на тимчасове проживання.  Обох іноземців оштрафовано та примусово повернуть з України.

Також громадянина рф, який проживав в Україні за недійсними протермінованими документами, виявили заставнівські міграційники на одному з місцевих ринків під час перевірки місць незаконного перебування на території України іноземців та осіб без громадянства.

Водночас впродовж останніх кількох тижнів в обласному центрі та Сокирянах виявлено двох громадян рф, а також –  громадян Румунії, Туреччини, Молдови та Болгарії, які проживали в Україні за недійсними протермінованими посвідкам або взагалі без жодних документів, які посвідчують особу та підтверджують громадянство. Усіх порушників оштрафовано. За одним із зазначених епізодів в Сокирянах до адміністративної відповідальності за ст. 205 КУпАП за несвоєчасну реєстрацію іноземного гостя оштрафовану місцеву мешканку, громадянку України.

Управління ДМС у Чернівецькій області