УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Жителі Черкащини економлять час, оформлюючи одночасно кілька біометричних документів

Жителі Черкащини економлять час, оформлюючи одночасно кілька біометричних документів

Жителі Черкащини економлять час, оформлюючи одночасно кілька біометричних документів

Скористатися послугою з одночасного оформлення кількох біометричних документів означає зекономити свій час. Декілька тисяч жителів Черкаської області вже переконалися в цьому, адже щонайменше вдвічі скоротили кількість відвідувань підрозділів Міграційної служби.

Черкащанка Валерія за один візит оформила у Черкаському відділі УДМС у Черкаській області п’ять біометричних документів: собі ID-картку і закордонний паспорт та паспорти для виїзду за кордон трьом своїм дітям. До 12-річного віку дітям не обов’язково відвідувати підрозділ Міграційної служби, достатньо надати міграційникам кольорову фотокартку дитини розміром 10х15 сантиметрів для внесення відцифрованого образу обличчя до заяви-анкети. З 12 років − необхідне відібрання відцифрованих відбитків пальців рук.

Сергій приїхав разом з матір'ю з Луганщини. Для оформлення паспортних документів звернулися до Чорнобаївського сектору Міграційної служби області. І чоловік, і його мати отримали по два документи одночасно − ID-картки й закордонні паспорти. За умови оформлення кожного документу окремо необхідно було б спочатку дочекатися отримання ID-картки, а вже потім подати документи на оформлення закордонного паспорта та очікувати ще 7 або 20 робочих днів його виготовлення.

Послуга полягає в одночасному формуванні декількох заяв-анкет із застосуванням засобів Єдиного державного демографічного реєстру на підставі поданих заявником документів.

Управління ДМС у Черкаській області