Полтавщина: співробітників Міграційної служби відзначено відомчими нагородами

Полтавщина: співробітників Міграційної служби відзначено відомчими нагородами

Полтавщина: співробітників Міграційної служби відзначено відомчими нагородами

У вівторок щотижнева нарада при керівництві розпочалася з приємних подій. Начальник УДМС у Полтавській області Сергій Шостак вручив відомчі відзнаки приурочені до Дня Незалежності України від голів Полтавської обласної військової адміністрації та обласної ради.

Отже, Почесні грамоти Полтавської ОВА за високий професіоналізм, сумлінну працю, бездоганне виконання службових обов'язків із реалізації державної політики у сфері міграції отримали начальник відділу з питань громадянства, паспортизації, реєстрації та еміграції Оксана Біліхіна, начальник відділу бухгалтерської служби, фінансування та звітності - головний бухгалтер Жанна Гаращенко, завідувач Новосанжарського сектору Ірина Федоренко та завідувач Чутівського сектору УДМС у Полтавській області Олена Коваленко.

Почесні грамоти та нагрудні знаки Полтавської обласної ради за зразкове виконання службових обов'язків з реалізації державної політики у сфері міграції, вагомий особистий внесок у справу протидії нелегальній (незаконній) міграції, громадянства, паспортизації та реєстрації фізичних осіб отримали начальник відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення Олексій Леоненко та завідувач сектору оформлення документів відділу з питань громадянства, паспортизації, реєстрації та еміграції Управління Тетяна Нерук.

А також Полтавською обласною радою оголошено Подяки за сумлінну працю, високий професіоналізм, досягнення значних результатів у сферах міграції заступнику Лубенського відділу Ларисі Кравець, завідувачу Лохвицького сектору Світлані Байлук та головному спеціалісту Кременчуцького сектору УДМС у Полтавській області Любові Дєдовій.      

Щиро вітаємо колег та бажаємо подальших успіхів в усіх справах і починаннях заради розвитку і процвітання незалежної України.

Управління ДМС у Полтавській області