Буковинські міграційники передали до ПТПІ громадянина Туреччини

Буковинські міграційники передали до ПТПІ громадянина Туреччини

Буковинські міграційники передали до ПТПІ громадянина Туреччини

Працівники Управління ДМС у Чернівецькій області виконали рішення Першотравневого районного суду м. Чернівці про затримання з метою ідентифікації та забезпечення примусового видворення за межі території України з поміщенням до ПТПІ громадянина Турецької Республіки.

Іноземець перебував на території України незаконно, ухилявся від виїзду до країни походження або третьої країни після закінчення встановленого терміну перебування. Міграційною службою було ухвалено рішення про його примусове повернення,  яке той не виконав. Всі ці факти чоловік визнав в суді, проте намагався запевнити Феміду, що здійснює на території України волонтерську діяльність і для продовження цієї роботи повинен залишатися тут.

Суд не зважив на такі аргументи й натомість визнав, що порушник міграційного законодавства з об’єктивних причин й надалі ухилятиметься від виїзду. На підставі цього було ухвалено рішення про поміщення зазначеного громадянина Туреччини до пункту тимчасового тримання іноземців та осіб без громадянства на термін до 6 місяців для проведення процедури ідентифікації особи, документування та подальшого видворення.

Наразі чернівецькі міграційники  передали іноземця працівникам Волинського ПТПІ у с. Журавичі.

Управління ДМС у Чернівецькій області