Буковинські міграційники відзначають тиждень освіти для дорослих

Буковинські міграційники відзначають тиждень освіти для дорослих

Буковинські міграційники відзначають тиждень освіти для дорослих

11 вересня розпочався щорічний Тиждень освіти для дорослих, що відзначається у більш ніж у 50-ти країнах світу під егідою ЮНЕСКО. Українці не стоять осторонь цього процесу, що дозволяє не лише вдосконалювати наявні фахові навички, а й здобувати нові професії та вільно інтегруватися до європейського ринку праці. Для багатьох наших співгромадян в умовах війни стало спасінням відкриття безкоштовного доступу до популярних курсів на численних навчальних платформах.

Працівники державної міграційної служби в рамках виконання індивідуальних програм підвищення рівня професійної компетентності постійно проходять навчання на таких платформах, як «Дія.Освіта», «Зрозуміло!», «Курсера», «Прометеус», а також – «Чернівецький регіональний центр підвищення кваліфікації» та «Навчання працівників ДМС» за допомогою спеціального програмного забезпечення ЄІАС УМП.

Загалом в Управлінні ДМС Чернівецькій області від початку року організовано дистанційне навчання з підвищення рівня професійної компетентності для 131-го державного службовця, кожен з яких підвищив кваліфікацію за загальними та спеціальними короткостроковими програмами, а також – пройшов навчання в рамках самоосвіти.

Системний підхід до підвищення професійного рівня співробітників ДМС України дозволяє вдосконалювати професійні знання, мінімізувати кількість помилок в роботі з документами, підвищувати рівень обслуговування громадян та розширювати світогляд міграційників.

Управління ДМС у Чернівецькій області