Свалявський відділ, що на Закарпатті, підбиває перші підсумки роботи на новому місці

Свалявський відділ, що на Закарпатті, підбиває перші підсумки роботи на новому місці

Свалявський відділ, що на Закарпатті, підбиває перші підсумки роботи на новому місці

Вже майже три місяці працює за новою адресою Свалявський відділ ГУ ДМС у Закарпатській області. За цей час до підрозділу звернулись понад півтори тисячі громадян. Найпопулярнішою послугою залишається виготовлення закордонного паспорта – прийнято 992 заяви-анкети, ID-картки – 390, вклейка фото у паспорт-книжечку  -137 звернень. Також актуальною послугою є одночасне оформлення ID-картки та закордонного паспорта.

Нове приміщення знаходиться у центрі міста, воно просторе, доступне  і забезпечує відвідувачам якісніший сервіс. Зокрема, тут встановлений термінал з усіма необхідними реквізитами, що спрощує оплату послуг.  Для наймолодших відвідувачів міграційники облаштували дитячий куточок, якого не було у попередньому приміщенні через брак місця.  Також не забули і про  людей з обмеженими фізичними можливостями – для їх зручності встановили електричний пандус і подбали про безбар”єрний доступ до кабінетів.

У Свалявському відділі можна отримати всі види послуг, які надає Державна міграційна служба. Ми чекаємо на вас за наступною адресою: м.Свалява, площа Головна, 1.

Години роботи:

  • Вівторок, четвер, субота – з 08.00 до 17.00. Обідня перерва з 12.00 до 13.00).
  • Середа, п’ятниця – з 09.00 до 18.00. Перерва на обід з 13.00 до 14.00
  • Неділя, понеділок – вихідні дні.

Телефони «Гарячої лінії» (093) 674-01-06, (03133) 2-15-86.

 

Працюємо для громадян України і наближаємо Перемогу разом!

Головне управління ДМС у Закарпатській області