Оборонці – поза чергою

Оборонці – поза чергою

Оборонці – поза чергою

Вклеїли фотокартку при досягненні 45-річного віку до паспорта громадянина України у вигляді книжечки та оформили терміновий закордонний паспорт військовослужбовцю Євгенію у Соснівському відділі у м. Черкаси УДМС у Черкаській області.

Захисник разом із групою українських артилеристів прямуватиме до Німеччини на навчання по застосуванню поставлених Україні систем озброєння. Здобуті знання оборонці перевірятимуть вже на фронті проти супротивників.

Для отримання послуги з вклеювання фотокартки до паспорта громадянина України при досягненні 25- та 45-річного віку військовому необхідно було заповнити відповідну заяву, надати свій паспорт громадянина України зразка 1994 року та дві фотокартки розміром 3,5х4,5 см із зображенням, яке відповідає досягнутому віку.

Для оформлення закордонного паспорта приносити свою світлину не потрібно. У підрозділі формують заяву-анкету, фотографують та відбирають біометричні дані, які міститимуться на безконтактному електронному носії біометричного документа. Терміновість оформлення обирається самостійно – це 7 або 20 робочих днів.

Зазначимо, що у всіх підрозділах Управління ДМС у Черкаській області послуги першочергово надають військовослужбовцям, які боронять Україну на передовій.

Управління ДМС у Черкаській області