УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В Управлінні ДМС у Житомирській області підбили підсумки роботи за 8 місяців 2023 року

В Управлінні ДМС у Житомирській області підбили підсумки роботи за 8 місяців 2023 року

В Управлінні ДМС у Житомирській області підбили підсумки роботи за 8 місяців 2023 року

В Управлінні ДМС України в Житомирській області відбулась апаратна нарада з керівниками територіальних та структурних підрозділів за підсумками службової діяльності за 8 місяців 2023 року

Під час наради до присутніх була доведена інформація про результати роботи за основними напрямами діяльності, а саме:

  • документування іноземців та осіб без громадянства;
  • про результати роботи територіальних підрозділів УДМС з протидії нелегальній міграції;
  • про результати роботи територіальних підрозділів УДМС щодо реалізації законодавства з питань громадянства;
  • проблемні питання застосування міграційного законодавства в УДМС.

Протягом 8 місяців 2023 року Управлінням та підрозділами оформлено близько 34 тис. паспортів громадянина України та понад 48 тис. паспортів громадянина України для виїзду за кордон.

За цей же період Управлінням оформлено 4 тимчасових посвідчення громадянина України та 235 довідок про реєстрацію особи громадянином України, прийнято рішення про скасування громадянства України 2 особам та  направлено для подальшого розгляду до ДМС України 9 справ про прийняття до громадянства України. Поновлено у громадянстві України 1 особу.

45 громадянам України оформлено документи для виїзду за кордон на постійне проживання.

 З початку 2023 року УДМС у Житомирській області розглянуто та надано 74 дозволів на імміграцію в Україну. Видано 113 посвідок на постійне проживання та 149 посвідок на тимчасове проживання.

УДМС у Житомирській області здійснює міжвідомчу взаємодію для реалізації роботи у напрямку виявлення порушників міграційного законодавства та притягнення їх до відповідальності відповідно до вимог законодавства.

Підрозділами УДМС прийнято: 27 рішень про примусове повернення іноземців та осіб без громадянства до країн походження, 8 рішень про примусове видворення іноземців за межі України. До ПТПІ поміщено 3 іноземці, 1 іноземцю скорочено строк тимчасового перебування на території України.

УДМС у Житомирській області і надалі працює над удосконаленням службової діяльності та реалізації завдань Державної міграційної служби України.

Управління ДМС у Житомирській області