Теребовлянські міграційники вручили ID-картку військовому в лікарні

Теребовлянські міграційники вручили ID-картку військовому в лікарні

Теребовлянські міграційники вручили ID-картку військовому в лікарні

34-річний військовий з Теребовлянщини отримав важке поранення під час виконання бойового завдання на сході України, там він втратив і свій паспорт. Попереду в бійця тривалий шлях до одужання,  а от його документ уже  відновили. Для цього чоловіку навіть не довелося покидати лікувальний заклад.

Для відбору необхідних заяв, підтвердження особи, а згодом і для вручення готового документа працівники  Теребовлянського відділу УДМС у Тернопільській області здійснювали виїзд  у лікарню, де перебуває військовий.

Зазначимо, що процедура надання адміністративних послуг особам, які не можуть самостійно пересуватися  у зв’язку з тривалим розладом здоров’я, прописана в п. 36 «Порядку оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, визнання недійсним та знищення паспорта громадянина України для виїзду за кордон», затвердженого постановою КМУ від 7 травня 2014 р. № 152 (зі змінами) та п. 36 постанови КМУ від 25 березня 2015 р. № 302 «Про затвердження зразка бланка, технічного опису та Порядку оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, визнання недійсним та знищення паспорта громадянина України».

Усім нашим пораненим захисникам бажаємо швидкого одужання, а про документи ми подбаємо!

Управління ДМС у Тернопільській області