В Чернівцях відбулося кілька тренінгів в рамках підвищення кваліфікації держслужбовців

В Чернівцях відбулося кілька тренінгів в рамках підвищення кваліфікації держслужбовців

В Чернівцях відбулося кілька тренінгів в рамках підвищення кваліфікації держслужбовців

Хоча тиждень освіти дорослих вже минув, для буковинських міграційників ця тема залишається актуальною завжди. Адже мало не щотижня в Управлінні ДМС у Чернівецькій області проводяться внутрішні навчання, дистанційні заняття за загальними та спеціальними програмами підвищення кваліфікації, здобуваються професійні знання в рамках самоосвіти тощо.

Поточний тиждень не став винятком: 43 працівника структурних та територіальних підрозділів Управління взяли участь у короткостроковому семінарі, організованому Чернівецьким регіональним центром підвищення кваліфікації на тему «Діловодство в управлінській діяльності органів державної влади». Учасники навчання розглянули нормативно-правову базу, що регламентує ведення діловодства в ЦОВВ, вивчили основні вимоги державних стандартів та типових інструкцій, розглянули найпоширеніші помилки, що нерідко виникають у посадовців при роботі з документами.

Також головний спеціаліст зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ УДМС у Чернівецькій області Марина Мартинюк в рамках заходів з реалізації Національного плану дій з виконання резолюції Ради Безпеки ООН 132 «Жінки, мир, безпека» провела внутрішнє заняття з працівниками структурних та територіальних підрозділів на тему: «Запобігання та протидія сексизму, насильству за ознакою статі на робочому місці в органах МВС». Йшлося про визначення сексизму та його негативні наслідки для суспільства на реальних прикладах у побуті, в українській політиці та медіа-просторі, алгоритми дій у випадках насильства за ознакою статі, захисту жертв дискримінації в рамках дисциплінарного та кримінального провадження.

Управління ДМС у Чернівецькій області