Чернівецькі міграційники приєдналися до вивчення вимог антикорупційного законодавства на базі Національної…

Чернівецькі міграційники приєдналися до вивчення вимог антикорупційного законодавства на базі Національної Академії МВС

Чернівецькі міграційники приєдналися до вивчення вимог антикорупційного законодавства на базі Національної Академії  МВС

Головний спеціаліст з питань запобігання та протидії корупції УДМС у Чернівецькій області Наталя Матіос взяла участь у роботі круглого столу в рамках дистанційних  навчань на базі Національної Академії внутрішніх справ, присвячених основним положенням антикорупційного законодавства для управлінського складу Національної гвардії України та ЦОВВ у складі МВС.

Учасники зустрічі детально розглянули актуальні нововведення у сфері антикорупційного законодавства та декларування доходів державних службовців. Фахівці з протидії корупції також мали можливість напряму задавати запитання експертам та розглянули окремі аспекти застосування норм з протидії корупції на реальних задокументованих правоохоронцями прикладах.

Принагідно повідомляємо, що у разі виникнення запитань щодо дотримання працівниками  УДМС у Чернівецькій області антикорупційного законодавства можна звертатися за телефоном (0372) 59-16-13 та писати на електронну пошту: cv_antikorupcija@dmsu.gov.ua.

Управління ДМС у Чернівецькій області