Козівський сектор УДМС у Тернопільській області змінив адресу

Козівський сектор УДМС у Тернопільській області змінив адресу

Козівський сектор УДМС у Тернопільській області змінив адресу

11 жовтня відбулося урочисте відкриття нового приміщення Козівського сектору УДМС у Тернопільській області. Підрозділ розпочав надання адміністративних послуг за новою адресою – смт.Козова, вул.Соборна,8.

За доброю християнською традицією настоятель місцевого храму провів чин освячення приміщення і поблагословив працівників і відвідувачів сектору.

Відтак з робочим візитом у підрозділі побували начальник Управління Ярослав Давибіда та в.о. керівника обласного центру зайнятості Михайло Жмурко. Гості привітали колектив сектору із новосіллям і побажали плідної праці у новому приміщенні.

Першим адміністративну послугу у новому приміщенні отримав військовий. Чоловік звернувся для обміну паспорта громадянина України у формі книжечки на ID-картку.

Відвідувачі, які прийшли на Соборну,8, відмітили, що умови помітно покращилися – просторий зал очікування, багато природного світла, доступність  для різних верств населення. Невдовзі подібні зміни відбудуться ще в декількох підрозділах міграційної служби області.

Управління ДМС у Тернопільській області