УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Міграційники презентували свою роботу студентам-міжнародникам

Міграційники презентували свою роботу студентам-міжнародникам

Міграційники презентували свою роботу студентам-міжнародникам

Познайомилися з роботою Міграційної служби студенти Національного університету водного господарства та природокористування. Майбутні міжнародники довідалися про місію, структуру, цінності служби та три основні напрями діяльності Управління ДМС у Рівненській області: документування громадян України, документування іноземців та осіб без громадянства й протидія нелегальній міграції.

Студенти разом із фахівцями служби предметно обговорили функціонування Єдиного державного демографічного реєстру, питання набуття громадянства, зокрема за народженням та територіальним походженням, поновлення та прийняття до громадянства України.

Відвідали сектор оформлення біометричних документів громадянам України. Докладніше дізналися про процес прийому документів для оформлення закордонного паспорта. Це була вагома можливість для майбутніх спеціалістів долучитися до практичного ознайомлення з процедурою та вимогами, пов'язаних з оформленням документів для виїзду за кордон.

Міграційна служба, за словами студентів, виявилася сучасною та відкритою для громадськості державною установою, яка грає важливу роль у регулюванні міграційних процесів та наданні консультацій громадянам та іноземцям. Відвідання Міграційної служби стало цікавим та пізнавальним досвідом для студентів, які готуються до кар'єри в сфері міжнародних відносин та права.

Управління ДМС у Рівненській області