Буковинські міграційники взяли участь у навчанні щодо порядку оцінювання результатів діяльності…

Буковинські міграційники взяли участь у навчанні щодо порядку оцінювання результатів діяльності держслужбовців

Буковинські міграційники взяли участь у навчанні щодо порядку оцінювання результатів діяльності держслужбовців

Працівники сектору управління персоналом Управління ДМС у Чернівецькій області взяли участь у інформаційній онлайн-сесії «Визначення діяльності державних службовців», що проходила на порталі управління знаннями НАДС.

Під час дистанційного навчання експерти НАДС надали детальні роз’яснення щодо порядку проведення оцінювання результатів службової діяльності держслужбовців категорії «Б» та «В» та – ґрунтовні відповіді на практичні  запитання, що виникають у представників кадрових служб.

Нагадаємо, оцінювання результатів службової діяльності державних службовців категорії «А», «Б», і «В» здійснюється щороку в обов’язковому порядку з метою визначення результативності та якості роботи, дотримання правил етичної поведінки та вимог законодавства у сфері запобігання корупції, виконання індивідуальної програм професійного розвитку тощо. Для такої сервісної структури, як державна міграційна служба України, щорічне оцінювання державних службовців є додатковим інструментом контролю за дотриманням міграційниками норм «Комунікаційного стандарту працівників ДМС України» та вимог антикорупційного законодавства.

Управління ДМС у Чернівецькій області