Полтавщина: дедалі більше громадян користуються послугою з одночасного оформлення документів собі…

Полтавщина: дедалі більше громадян користуються послугою з одночасного оформлення документів собі та дітям

Полтавщина: дедалі більше громадян користуються послугою з одночасного оформлення документів собі та дітям

Нещодавно до Новосанжарського сектору УДМС у Полтавській області звернулася пані Ольга з питанням оформлення паспорта громадянина України у зв’язку із зміною прізвища. Під час надання послуги працівники підрозділу поінформували заявницю про можливість одночасного оформлення ID-картки та закордонного паспорта собі та дитині до 14 років.

Виявилася, що пані Ольга є багатодітною мамою та має п'ятеро дітей. Донька, котрій виповнилося 14 років та мама скористалися послугою з одночасного оформлення  ID-картки та паспорта для виїзду за кордон. Також пані Ольга відразу вирішила оформити і закордонні паспорти своїм чотирьом неповнолітнім діткам.

Звертаємо увагу! Якщо дитині, якій оформлюють закордонний паспорт, виповнилося 12 років, її присутність під час подання документів обов’язкова!

Нагадуємо, оформити або відновити втрачені паспортні документи можна у будь-якому підрозділі Міграційної служби Полтавщини НЕЗАЛЕЖНО від місця реєстрації. Адміністративні послуги доступні у всіх підрозділах Міграційної служби Полтавської області.

З переліком підрозділів можна ознайомитися на сайті ДМС за посиланням.

Управління ДМС у Полтавській області