УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В Ужгороді міграційники долучились до Національної інформаційної кампанії «Придивись», яка присвячена…

В Ужгороді міграційники долучились до Національної інформаційної кампанії «Придивись», яка присвячена Європейському дню боротьби з торгівлею людьми

В Ужгороді міграційники долучились до Національної інформаційної кампанії «Придивись», яка присвячена Європейському дню боротьби з торгівлею людьми

З 18 жовтня 2007 року у Європі відзначається День боротьби з торгівлею людьми. Для України проблема торгівлі людьми особливо загострилася під час повномасштабного вторгнення рф.  Жінки, діти та молодь, які змушені покинути Україну,  стикаються з ризиками потрапити до  рук злочинців, які можуть використати їх у своїх цілях.

Щоб попередити такі ситуації необхідно працювати на випередження, зокрема підвищувати рівень обізнаності населення  щодо явища торгівлі людьми.

Саме тому сьогодні в Ужгороді зібралися разом представники 13 служб, які так чи інакше взаємодіють з постраждалими особами та вразливими категоріями громадян, у рамках регіонального інформаційно-просвітницького заходу. Співробітники міграційної служби звернулись до присутніх студентів та закликали їх бути уважними щодо власних  паспортних документів – не віддавати їх стороннім людям та не залишати в громадських місцях.

Також на постійній основі міграційники проводять роз’яснювальні заходи з відвідувачами у цьому напрямку – адже інформований - значить озброєний!

Головне управління ДМС у Закарпатській області