УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Рівному відбулася нарада за участю керівників територіальних підрозділів Управління ДМС у Рівненській…

У Рівному відбулася нарада за участю керівників територіальних підрозділів Управління ДМС у Рівненській області

У Рівному відбулася нарада за участю керівників територіальних підрозділів Управління ДМС у Рівненській області

Розпочали з підсумків роботи за 9 місяців 2023 року та першочергових заходів щодо реалізації структурними територіальними підрозділами УДМС пріоритетних напрямків роботи ДМС України у ӀV кварталі 2023 року, які озвучила керівник міграційної служби Лілія Драпчинська.

 На нараді проаналізували кількісні та якісні показники роботи територіальних підрозділів УДМС по документуванню населення паспортом громадянина України та паспортом громадянина України  для виїзду за кордон й коректності оформлення заяв-анкет. Олена Малашинська, завідувач сектору стандартів роботи та контролю якості, ознайомила з результатами аналізу роботи структурних територіальних підрозділів УДМС за перших 9 місяців 2023 року.

Окремо на нараді обговорено Постанову Кабінету Міністрів України від 12 вересня 2023 року № 979, яка стосується внесення змін до деяких постанов КМУ у зв'язку з прийняттям Закону України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо вдосконалення законодавства у сфері міграції". Ця постанова свідчить про постійну роботу уряду над вдосконаленням законодавства, щоб відповідати потребам і сучасним викликам у сфері міграції.

Також зупинилися на окремих положеннях Закону України «Про запобігання корупції» стосовно заходів фінансового контролю в умовах воєнного стану та  оцінювання державних службовців за 2023 рік. Завершилася нарада  практичними завданнями зі знання норм правових актів та уміння застосовувати їх у конкретних ситуаціях.

Управління ДМС у Рівненській області