Взаємодія Міграційної служби Житомирщини із ЦНАП

Взаємодія Міграційної служби Житомирщини із ЦНАП

Взаємодія Міграційної служби Житомирщини із ЦНАП

Управління ДМС у Житомирській області активно співпрацює із ЦНАП з питань оформлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон.

Керівниками відділів УДМС забезпечується проведення практико-орієнтованих занять, систематичне надання індивідуальних консультацій спеціалістам ЦНАП задля підтримки високих стандартів надання адміністративних послуг населенню.

Зазначимо, що в Житомирській області, окрім підрозділів міграційної служби (https://dmsu.gov.ua/zhytomyr/pidrozdily.html ), послуги з оформлення та видачі біометричних паспортних документів надаються у відділах організації надання адміністративних послуг та ЦНАПах Звягельської, Бердичівської, Овруцької, Олевської, Андрушівської міських рад; Іршанської, Попільнянської, Брусилівської, Новогуйвинської селищних рад; Оліївської та Станишівської сільських рад.

Нагадуємо, обміняти чи оформити паспортні документи Ви можете у будь-якому підрозділі ДМС, «Паспортному сервісі» чи ЦНАП незалежно від місця реєстрації.

Управління ДМС у Житомирській області