Чернівецькій міграційники оформили закордонний паспорт титулованому спортсмену

Чернівецькій міграційники оформили закордонний паспорт титулованому спортсмену

Чернівецькій міграційники оформили  закордонний паспорт титулованому спортсмену

Працівники сектору оформлення документів Управління ДМС у Чернівецькій області надали послугу з оформлення закордонного паспорта титулованому спортсмену, заслуженому майстру спорту України з карате Олександру Черняєву. Молодий чоловік неодноразово здобував призові місця на європейських та світових змаганнях не лише серед спортсменів з вадами слуху, а й під час протиборств на загальних засадах.  

Вже за кілька тижнів спортсмен та його тренер завітали до підрозділу міграційної служби для отримання готового документа. Вручаючи Олександру новенький закордонний паспорт, міграційники щиро побажали йому нових змагань, перемог та медалей.

Цікаво, що заслужений тренер України Олександр Буряк та його підопічний Олександр Черняєв приїхали на Буковину з міста Куп’янськ Харківської області, де зараз тривають бойові дії. Голова громадської організації «Віннер» Гела Кіріа, який забезпечив їм гідні умови для тренування, зауважив про спортивний тандем: «Це дуже сильні люди. В такий нелегкий час, подолавши всі труднощі, вони продовжують рухатися вперед, виступати  на змаганнях та перемагати. Це хороший приклад незламності для чернівчан».

Довідково:

Олександр Тимофійович Черняєв – заслужений  майстер спорту України з карате, срібний призер Чемпіонату Європи серед спортсменів з порушеннями

слуху в Туреччині, чемпіон світу серед спортсменів з порушеннями слуху в Ірані, володар повного комплекту нагород на 24-х Дефлімпійських іграх у Бразилії, двократний чемпіон України серед здорових спортсменів, призер міжнародних універсіад та молодіжних змагань.  

Управління ДМС у Чернівецькій області