Участь Міграційної служби в акредитації освітньої програми Державного університету «Житомирська…

Участь Міграційної служби в акредитації освітньої програми Державного університету «Житомирська політехніка»

Участь Міграційної служби в акредитації освітньої програми Державного університету «Житомирська політехніка»

26 жовтня 2023 року представники УДМС у Житомирській області взяли учать в онлайн-зустрічі  з експертами Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Захід організовано в рамках проведення акредитаційної експертизи освітньо-професійної програми «Публічне управління та адміністрування» в Державному університеті «Житомирська політехніка».

З експертною групою спілкувалися начальник УДМС Анатолій Федорчук та головний спеціаліст відділу управління персоналом Людмила Міляр.

Під час зустрічі говорили про співпрацю із закладом вищої освіти, реалізовані заходи для удосконалення освітньої програми «Публічне управління та адміністрування», окреслено перспективи подальшої взаємодії Управління ДМС з Університетом та безпосередньо із факультетом національної безпеки, права та міжнародних відносин.

Управління ДМС у Житомирській області відкрито до взаємодружніх та партнерських стосунків з освітніми закладами.

Зазначимо, що нашими працівниками систематично проводиться інформаційно-роз’яснювальна робота серед учасників освітнього процесу з актуальних напрямів роботи ДМС України, зокрема з питань паспортизації сучасної молоді, що є вкрай важливим у контексті формування та розвитку свідомого відповідального громадянина.

Управління ДМС у Житомирській області