На Хмельниччині виявлено чергового нелегального мігранта з російської федерації

На Хмельниччині виявлено чергового нелегального мігранта з російської федерації

На Хмельниччині виявлено чергового нелегального мігранта з  російської федерації

Повідомляю, що співробітниками УДМС у Хмельницькій області спільно з працівниками УСБУ в Хмельницькій області виявлено громадянина російської федерації, який востаннє прибув на територію України 18.12.2013 року, та порушив правила перебування іноземців та осіб без громадянства, а саме: вчасно не залишив територію України після закінчення відповідного терміну перебування.

Керуючись ч.2 ст.263 Кодексу України про адміністративні правопорушення відносно вказаного складено протокол про адміністративне затримання для супроводу та поміщення до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають на території України, з метою забезпечення видворення в примусовому порядку за межі держави.

30.10.2023 року Хмельницьким міськрайонним судом Хмельницької області задоволено адміністративний позов УДМС у Хмельницькій області щодо затримання для забезпечення примусового видворення за межі України громадянина російської федерації, з поміщенням до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні строком на шість місяців.

31.10.2023 вказаного громадянина російської федерації поміщено до Волинського пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні ДМС України.

Принагідно нагадуємо, що протидія нелегальній міграції залишається одним із пріоритетних напрямків роботи УДМС у Хмельницькій області, у разі виявлення нелегального мігранта на території Хмельницької області  можна звернутися за телефон: (093) 273-85-10 або (0382) 65-03-06.

Управління ДМС у Хмельницькій області