УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

У Привільненському ЦНАПі почали надавати паспортні послуги

У Привільненському ЦНАПі почали надавати паспортні послуги

У Привільненському ЦНАПі почали надавати паспортні послуги

Перший заступник начальника  УДМС у Рівненській області Святослав Потейчук взяв участь у започаткуванні надання адміністративних послуг з оформлення та видачі паспортних документів ЦНАПом Привільненської  сільської ради. Днями першим відвідувачам тут оформили заяви-анкети на виготовлення паспортів громадянина України у вигляді ID-картки.

Нові адміністративні послуги для громадян стали можливими завдяки співпраці органів місцевого самоврядування та Проєкту «Посилення стійкості громад в регіонах – фаза ІІ (SСR-II)», що реалізується Програмою розвитку ООН в рамках кластерної ініціативи «Покращення доступу вразливих груп населення до адміністративних послуг». І вже сьогодні, мешканці Привільненської громади отримують паспорти громадянина України у своєму населеному пункті.

Принагідно відзначити, що зазначений ЦНАП став першою на Рівненщині сільською інноваційною установою такого профілю.

Відвідувачі задоволені змогою отримувати паспорти у рідному селі. Міграційники, в свою чергу, завжди готові надати практичну допомогу та роз`яснювати законодавчі аспекти у сфері оформлення паспортних документів адміністраторам Центру.

Управління ДМС у Рівненській області