Нове технічне забезпечення – кращі послуги для громадян

Нове технічне забезпечення – кращі послуги для громадян

Нове технічне забезпечення – кращі послуги для громадян

Нову комп'ютерну техніку та інші  багатофункціональні пристрої закупили днями для Виноградівського відділу ГУ ДМС у Закарпатській області. Кошти на це були виділені з бюджету  міської ради Виноградова у рамках реалізації "Програми підвищення рівня надання адміністративних послуг на 2023 рік".  

Тепер, завдяки новій техніці,  міграційники зможуть швидше та ефективніше  опрацьовувати тисячі заяв-анкет на виготовлення  паспортних документів, що були оформлені, зокрема, за кордоном у відокремлених підрозділах ДП "Документ".  Адже  відділ виконує функції бек-офісу для всіх заявок, які були прийняті у ДП Документ у містах Прага (Чехія) та Братислава (Словаччина), а незабаром оброблятиме ще й  анкети з Мілану (Італія).

Співпраця з органами місцевого самоврядування традиційно у пріоритеті міграційників Закарпаття. Це стосується консультативної допомоги,  реалізації спільних програм та надходжень до місцевих бюджетів. Так за 9 місяців цього року тільки Виноградівський відділ ГУ ДМС перерахував до бюджету міської ради майже 30 мільйонів гривень.

Головне управління ДМС у Закарпатській області