УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Глибочині погодили взаємодію з територіальним підрозділом пенсійного фонду України у Чернівецькій…

На Глибочині погодили взаємодію з територіальним підрозділом пенсійного фонду України у Чернівецькій області

На Глибочині  погодили взаємодію з територіальним підрозділом пенсійного фонду України у Чернівецькій області

Начальник Глибоцького відділу УДМС у Чернівецькій області Василь Сидоряк зустрівся з начальницею відділу обслуговування громадян №4 (сервісного центру) Управління обслуговування Головного управління пенсійного фонду України у Чернівецькій області Ларисою Лопуляк.  Керівники двох структур узгодили порядок обміну робочою інформацією, що дозволить в подальшому уникнути фактів привласнення пенсійних коштів сторонніми особами на підставі недійсних паспортних документів чи використання громадянами одразу кількох паспортів громадянина України – начебто втрачених та офіційно дійсних.

За словами Лариси Лопуляк, працівники пенсійного фонду Глибоччини постійно опрацьовують дані державних реєстрів, баз даних та інформацію інших державних органів. Тож дієва співпраця з міграційниками є одним з вагомих чинників дотримання законодавства та результативності служби в цілому.  

Василь Сидоряк у свою чергу ознайомив представницю Пенсійного фонду з роботою електронних сервісів ДМС України, зокрема із сервісом «Перевірка недійсних документів» та запевнив у максимальному сприянні представникам пенсійного фонду при виникненні будь-яких проблемних питань.

Управління ДМС у Чернівецькій області