УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Буковині примусово повернуть шістьох «нелегалів»

На Буковині примусово повернуть шістьох «нелегалів»

На Буковині примусово повернуть шістьох «нелегалів»

Громадянина Молдови, який порушив передбачений законом термін перебування на території України, виявили працівники Чернівецького відділу УДМС у Чернівецькій області спільно зі співробітниками обласних управлінь СБУ та Національної поліції.

Ні жоден факт про себе, який іноземець надав міграційникам та правоохоронцям, за результатами проведених перевірок не підтвердився. Натомість було встановлено, що на батьківщині його розшукує поліція. З огляду це, керівництво УДМС у Чернівецькій області ухвалило рішення про примусове повернення неврегульованого мігранта за межі країни із забороною в’їзду терміном в Україну на три роки. 

Також в обласному центрі міграційники виявили громадянина Туркменістану, який мав посвідку на тимчасове проживання в Україні у зв’язку з навчанням та одружився з громадянкою України. Після завершення терміну «студентської» посвідки іноземець не подбав про впорядкування свого статусу й був притягнутий до адміністративної відповідальності відповідно до вимог ст. 203 КУпАП. Після виконання рішення УДМС у Чернівецькій області про примусове повернення чоловік планує невдовзі повернутися в Україну та легалізувати своє перебування на підставі об’єднання з родиною.

Поза тим,  в Сокирянах та Хотині міграційники притягнули до адміністративної відповідальності за порушення термінів перебування на території України  3-х громадян Молдови та громадянина Азербайджану. Усіх «нелегалів» оштрафовано та примусово повернуть за межі країни.

Водночас у Вижниці, Путилі, Сторожинці, Глибокій та Чернівцях за проживання в Україні за недійсними документами оштрафовано вісьмох громадян рф.

Робота з протидії неврегульованій міграції на території області триває.

Управління ДМС у Чернівецькій області