Відвідувачі Машівського сектору УДМС у Полтавській області зможуть отримати адміністративні послуги,…

Відвідувачі Машівського сектору УДМС у Полтавській області зможуть отримати адміністративні послуги, звернувшись до Полтавського відділу

Відвідувачі Машівського сектору УДМС у Полтавській області зможуть отримати адміністративні послуги, звернувшись до Полтавського відділу

Інформуємо, у зв'язку із введенням нової структури та штатного розпису з 01 листопада 2023 року зупинився прийом заяв та документів на надання адміністративних послуг Машівського сектору УДМС у Полтавській області.

Одночасно повідомляємо, що відвідувачі Машівського сектору мають можливість отримати виготовлені паспортні документи, заяви на оформлення яких були подані до 01.11.2023 та подати документи на надання адміністративних послуг, звернувшись до Полтавського відділу УДМС у Полтавській області за адресою вулиця Олени Пчілки, 19а, м. Полтава.

Принагідно нагадаємо, що оформити внутрішній паспорт громадянина України чи паспорт для виїзду за кордон можна як і раніше у будь-якому підрозділі Міграційної служби незалежно від місця реєстрації.

Слідкуйте, будь ласка, за оновленнями інформації на нашому сайті та Facebook-сторінці Міграційної служби Полтавської області.

Телефон для довідок (0532) 60-89-69 або у месенджері на сторінці Facebook УДМС у Полтавській області .

Управління ДМС у Полтавській області