У жовтні на Київщині надано майже 53 тисячі адміністративних послуг

У жовтні на Київщині надано майже 53 тисячі адміністративних послуг

У жовтні на Київщині надано майже 53 тисячі адміністративних послуг

Співробітники міграційної служби міста Києва та його області продовжують тримати адміністративний фронт, щомісяця виходячи на результати, що характеризуються показниками, які говорять самі за себе. Так, лише у жовтні поточного року вони оформили та видали близько:

  • 20 300 паспортів громадянина України у формі картки
  • 26 000 закордонних паспортів

Окрім того, у зв’язку із досягненням 25-, 45-річного віку в зазначений період уклеєно майже 5 200 фотокарток до паспорта громадянина України зразка 1994 року.

Оформлено та видано: більш як 130 дозволів на імміграцію в Україну іноземцям або особам без громадянства, більш ніж 700 посвідок на тимчасове проживання та понад 260 – на постійне.

Як відзначив начальник Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області Вячеслав Гузь, іноземні громадяни не припиняють ведення бізнесу в Україні, яка завжди мала привабливий інвестиційний клімат як аграрна, промислова держава, а також як науковий і освітній центр. Провідні країни Європи, США задекларували майбутню економічну підтримку нашої держави. Уже зараз завданням держави є сприяння міграції в Україну кваліфікованих спеціалістів, узгодженої із соціальною політикою та економічним розвитком держави.

Продовжуємо створювати безбар’єрний простір, беручи до уваги пропозиції відвідувачів підрозділів. Отож у разі виникнення питань звертайтеся, будь ласка, за контактами «гарячої лінії»: (044) 295-43-94.

Нагадуємо, що перевірити стан оформлення документів можна на сайті ДМС України за посиланням.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області