УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Буковині примусово повернуть громадянку білорусі

На Буковині примусово повернуть громадянку білорусі

На Буковині примусово повернуть громадянку білорусі

Працівники Чернівецького відділу УДМС у Чернівецькій області виявили громадянина рф, який не виконав ухвалене стосовно нього рішення про примусове повернення та продовжував ухилятися від своєчасного виїзду з України. Перевіркою було встановлено, що іноземець не мав змоги вчасно виконати припис міграційної служби, оскільки перебував на стаціонарному лікуванні.

На підставі наданої медичною установою виписки з медичної картки стаціонарного хворого керівництво УДМС у Чернівецькій області не застосувало  до порушника міграційного законодавства рішення про примусове видворення із забороною в’їзду. Однак до адміністративної відповідальності за ч. 3 ст. 203 КУпАП його таки притягнули. За надання житла без своєчасної реєстрації до адміністративної відповідальності за ч. 2 ст. 205 КУпАП було притягнуто також дружину іноземця, громадянку України. Наразі, чоловік планує ближчим часом виїхати з України самостійно.

Також в Чернівцях міграційники притягнули до адміністративної відповідальності громадянку білорусі, яка ухилялася від своєчасного виїзду. Дівчина перебуває у цивільному шлюбі з громадянином України та офіційних підстав для легалізації свого постійного перебування у неї немає. Міграційники оштрафували порушницю міграційного законодавства та зобов’язали її примусово виїхати за межі України.

Водночас у Новоселиці оштрафовано громадянина рф, який проживав в Україні за недійсними документами. Іноземця оштрафовано.

Управління ДМС у Чернівецькій області