УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Буковині планували роботу з протидії насильству

На Буковині планували роботу з протидії насильству

На Буковині планували роботу з протидії насильству

Головний спеціаліст зі зв’язків з громадськістю та ЗМІ УДМС у Чернівецькій області Марина Мартинюк взяла участь у Сесії стратегічного планування  з попередження гендерно-зумовленого насильства за участі членів Координаційної ради з питань сімейної політики при Чернівецькій області та Коаліції «Bukovyna 1325». Захід відбувся в рамках проекту «Жінки. Мир. Безпека: відповіді на виклики війни», що реалізується Центром громадської активності «Сінергія» за фінансової підтримки уряду об’єднаного королівства Великої Британії та Північної Ірландії.

Учасники сесії напрацьовували конкретні  пропозиції до Обласного плану дій з попередження гендерно зумовленого насильства, адаптовані під локальні потреби конкретного регіону, алгоритми співпраці суб’єктів взаємодії, які надають комплексну допомогу  жертвам насильства, заходи із підвищення рівня поінформованості населення про форми, прояви, причини і наслідки гендерно-зумовленого насильства, способи формування в суспільстві нетерпимого ставлення до насильницьких моделей поведінки тощо.

Результатом роботи сесії стало чимало конкретних пропозицій та ідей, що будуть включені до обласного плану дій з попередження гендерно-зумовленого насильства.

Управління ДМС у Чернівецькій області