УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Про особливості документування громадян в умовах воєнного стану розповів сьогодні телевізійникам…

Про особливості документування громадян в умовах воєнного стану розповів сьогодні телевізійникам начальник ГУ ДМС в Закарпатській області Ігор Михайлишин

Про особливості документування громадян в умовах воєнного стану розповів сьогодні телевізійникам начальник ГУ ДМС в Закарпатській області Ігор Михайлишин

Майже півмільйона закордонних паспортів оформили міграційники Закарпаття за 11 місяців поточного року. Це у двічі більше, ніж за відповідний період минулого року, і у п’ять разів більше, ніж співробітники ДМС оформляли до початку повномасштабного вторгнення рф. Як зазначив Ігор Михайлишин, попри велике навантаження, всі підрозділи ГУ ДМС в Закарпатській області працюють у штатному режимі і безперервно надають громадянам всі види послуг.  Оформити паспортні документи в області можна у 20 підрозділах ДМС та у 23 ЦНАПах.

Щодо термінів виготовлення паспортів, то маємо позитивну тенденцію у скороченні часу очікування паспорта у звичайному режимі – зараз заявник отримує документ протягом 30 календарних днів. Щодо термінового паспорту, то документ буде готовий протягом 10 днів.  

За кордоном оформити паспорти можна у 12 центрах ДП документ розташованих у 7 країнах ЄС. За півтора року роботи центри видали майже 600 тисяч паспортів. Оформленням всіх прийнятих за кордоном документів займаються співробітники ДМС Закарпаття.

Головне управління ДМС у Закарпатській області