УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Міграційники Закарпаття спільно з прикордонниками та правоохоронцями розробили план спільних заходів…

Міграційники Закарпаття спільно з прикордонниками та правоохоронцями розробили план спільних заходів щодо реалізації операції «Мігрант»

Міграційники Закарпаття спільно з прикордонниками та правоохоронцями розробили план спільних заходів щодо реалізації операції «Мігрант»

Проведення цільових профілактичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства у міграційній сфері під умовною назвою «Мігрант» розглянули сьогодні на нараді в Головному управлінні ДМС в Закарпатській області. Нараду провів начальник  Ігор Михайлишин.  Присутніми були співробітники Національної поліції, патрульної поліції, прикордонники, співробітники управління міграційного контролю протидії нелегальній міграції та реадмісії, а також керівник Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці.

Сторони узгодили план спільних дій.  Зокрема йшлося про перевірки місць можливого перебування іноземців та осіб без громадянства на території України з метою виявлення порушників міграційного законодавства а також фактів їх незаконного перевезення або переховування. У фокусі уваги будуть прикордонні райони області, адже Закарпаття межує з чотирма країнами ЄС.

Операція «Мігрант» триватиме до 22 грудня 2023 року.

Головне управління ДМС у Закарпатській області