УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Київ: міграційники взаємодіють з міською владою

Київ: міграційники взаємодіють з міською владою

Київ: міграційники взаємодіють  з міською владою

Актуальні питання у сфері декларування та реєстрації місця проживання (перебування) фізичних осіб були врегульовані на нараді працівниками міграційної служби Київщини та КМДА.

У засіданні взяли участь представники Департаменту з питань реєстрації виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) Наталія Гайдамака, управління обліку та моніторингу інформації про реєстрацію місця проживання та  управління з питань паспортизації, реєстрації та еміграції  Центрального міжрегіонального управління ДМС у м. Києві та Київській області Ольга Панченко та Євгенія Кущ.

Предметом обговорення стали наступні питання:

  • Закон України «Про адміністративну процедуру», котрий набуде чинності 15 грудня 2023 року. Він регулює відносини органів: виконавчої влади, влади АР Крим, місцевого самоврядування. А також їхніх посадових осіб, інших суб'єктів, які відповідно до закону уповноважені здійснювати функції публічної адміністрації, з фізичними та юридичними особами щодо розгляду і вирішення адміністративних справ.
  • Якість передачі інформації в порядку електронної інформаційної взаємодії про скасування реєстраційних дій, проведених органом реєстрації.
  • Скарги суб'єктів звернення стосовно фактів прийняття рішень посадовими особами органів реєстрації з порушенням законодавства. 

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області