УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

В рамках операції «Мігрант» в усіх районних підрозділах УДМС у Чернівецькій області проведено спільні…

В рамках операції «Мігрант» в усіх районних підрозділах УДМС у Чернівецькій області проведено спільні міжвідомчі наради

В рамках операції «Мігрант» в усіх районних підрозділах УДМС у Чернівецькій області проведено спільні міжвідомчі наради

Начальник Кіцманського відділу УДМС у Чернівецькій області Микола Харитон та заступник Андрій Кошмарюк зустрілися з начальником відділення поліції № 2 Чернівецького районного Управління ГУ НП в Чернівецькій області Олександром Северином для обговорення спільних дій в рамках операції «Мігрант», практичний етап якої розпочався 11 грудня.

Учасники зустрічі домовилися про проведення спільних рейдів на території обслуговування ОТГ, своєчасний обмін інформацією, перевірки місць ймовірного перебування іноземців – гуртожитків та приватних адрес, ринків, автовокзалів, закладів національних кухонь, будівельних майданчиків, розважальних закладів тощо.

Наразі аналогічні зустрічі проведено керівниками усіх територіальних підрозділів УДМС у Чернівецькій області.

Довідково:

В рамках роботи з протидії нелегальній міграції працівниками Кіцманського відділу УДМС у Чернівецькій області за 11 місяців 2023 р. до адміністративної відповідальності за порушення міграційного законодавства притягнуто 25 осіб,  ухвалено рішення  про примусове повернення двох іноземних громадян за межі країни. До державного бюджету стягнено штрафів на суму 59330 грн.

Управління ДМС у Чернівецькій області