УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Через Порубне примусово видворили громадянина Словацької Республіки

Через Порубне примусово видворили громадянина Словацької Республіки

Через Порубне примусово видворили громадянина Словацької Республіки

Працівники Чернівецького відділу та відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення УДМС у Чернівецькій області спільно з працівниками ГУ НП в Чернівецькій області здійснили примусове видворення громадянина Словацької Республіки через міжнародний автомобільний пункт пропуску «Порубне».

Міграційники спільно зі  співробітниками ГУ НП виявили неврегульованого мігранта за однією з приватних адрес в м. Чернівці. Раніше він вже притягався до адміністративної відповідальності за порушення термінів перебування на території України, однак припис міграційної служби про примусове повернення за межі країни проігнорував.  

Стосовно іноземця, який продовжував ухилятися від виїзду та чиї дії порушували законодавство України й погрожували громадському порядку, керівництвом УДМС в Чернівецькій області було ухвалено рішення про примусове видворення.

Наразі співробітники міграційної служби спільно з правоохоронцями передали порушника міграційного законодавства прикордонникам, які у свою чергу забезпечили перетин іноземцем кордону. 

Управління ДМС у Чернівецькій області