Упродовж лише однієї доби на Прикарпатті виявили сімох неврегульованих мігрантів

Упродовж лише однієї доби на Прикарпатті виявили сімох неврегульованих мігрантів

Упродовж лише однієї доби на Прикарпатті виявили сімох неврегульованих мігрантів

Міграційна служба Івано-Франківської області продовжує цілеспрямовані заходи з нагляду та контролю за виконанням законодавства у міграційній сфері. Нерідко ця робота проводиться у взаємодії з правоохоронними органами. До прикладу, цими днями працівники міграційної служби і Національної поліції розпочали процедуру примусового видворення за межі України 31-річного громадянина росії. Ця особа є кримінальником, який в Україні вчинив злочин і був засуджений до позбавлення волі.  Щойно він звільнився, УДМС в Івано-Франківській області здійснило відповідні заходи щодо поміщення громадянина рф до пункту тимчасового перебування іноземців і ухвалило рішення про примусове видворення.

Водночас до цієї ж установи  тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства, які незаконно перебувають в Україні, було доправлено ще двох осіб – 46-річного громадянина Республіки Молдови і 36-річну громадянку Республіки Білорусь. В обидвох випадках іноземці раніше мали зобов’язання покинути територію України, однак зобов’язання не виконали. Після ідентифікації особи ( оформлення проїзних документів для перетину кордону) правопорушників також буде примусово видворено.

Натомість в ході проведення цільових заходів в Івано-Франківську працівники міграційної служби виявили трьох громадян Молдови, які, як з’ясовано, перевищили термін перебування в Україні. Ухвалено рішення про примусове повернення цих осіб на їхню батьківщину.

Власне така ж доля спіткала й 38-річну громадянку Республіки Узбекистан. У місячний термін жінка, яка перевищила дозволений термін перебування в Україні, має покинути нашу країну.

Управління ДМС в Івано-Франківській області