УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

На Буковині в рамках операції «Мігрант» примусово повернуть громадянина Італії та двох громадян…

На Буковині в рамках операції «Мігрант» примусово повернуть громадянина Італії та двох громадян Молдови

На Буковині в рамках операції «Мігрант» примусово повернуть громадянина Італії та двох громадян Молдови

Працівники УДМС у Чернівецькій області спільно зі співробітниками патрульної поліції  ГУ НП у Чернівецькій області в рамках операції «Мігрант» виявили громадянина Італії, який ухилявся від своєчасного виїзду з України. Іноземець порушив правила дорожнього руху, за що був оштрафований правоохоронцями, проте штраф своєчасно не сплатив. За поданням працівників ГУ НП у Чернівецькій області до міграційної служби йому було скасовано посвідку на проживання в Україні. Однак у передбачений законом семиденний термін з України іноземець не виїхав. Як злісного порушника міграційного законодавства, його було оштрафовано згідно вимог ст. 203 КУпАП та зобов’язано примусово виїхати за межі країни.

Також в Сторожинці та Чернівцях було виявлено двох громадян Молдови, які ухилялися від своєчасного виїзду за межі країни. Іноземців оштрафовано, стосовно кожного з них керівництвом УМС у Чернівецькій області ухвалено рішення про примусове повернення до країн  походження.

Водночас, у Вижниці, Кіцмані, Новоселиці, Хотині та Чернівцях виявлено трьох громадян рф, громадянина білорусі та громадянина Азербайджану, які проживали в Україні за недійсними документами. Усіх іноземців оштрафовано. 

Управління ДМС у Чернівецькій області