Підсумки операції "Мігрант" на Дніпропетровщині

Підсумки операції "Мігрант" на Дніпропетровщині

Підсумки операції

У Головному управлінні ДМС у Дніпропетровській області підбили підсумки проведення цільових профікалтичних заходів з нагляду та контролю за виконанням законодавства у міграційній сфері під умовною назвою "Мігрант" на території Дніпропетровської області, які проходили з 4 по 22 грудня. 

Не зважаючи на те, що область розташована в притул до зони бойових дій, працівники Міграційної служби у взаємодії з працівниками Національної поліції, СБУ,  Патрульної поліції, а також Управління Держпраці провели ефективу роботу у сфері протидії нелегальній (незаконній) міграції та іншим порушенням міграційного законодавства.

За час проведення заходів  виявли 70 нелегальних мігрантів, відносно яких ухвалене 41 рішення про примусове повернення до країн походження та 29 рішень про примусове видворення з України.

Встановили та притягнули до адміністративної відповідальності за порушення міграційного законодавства України 127 осіб. Відносно 12 іноземців ухвалені рішення про заборону в'їзду на територію України.

8 порушників були поміщені до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства.

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області