УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Важлива та корисна інформація для мешканців Апостолового та Зеленодольська

Важлива та корисна інформація для мешканців Апостолового та Зеленодольська

Важлива та корисна інформація для мешканців Апостолового та   Зеленодольська

З 1 грудня 2023 року, в межах програми з оптимізації процесів надання послуг та розподілу державних ресурсів, припинив свою роботу щодо надання адміністративних послуг Апостолівський відділ ГУ ДМС у Дніпропетровській області. На даний момент всі не отримані у зазначеному відділі паспорти громадянина України та паспорти громадянина України для виїзду за кордон можна отримати в Відділі № 9 (колишній Довгинцівсько-Металургійний відділ) у місті Кривому Розі ГУ ДМС у Дніпропетровській області за адресою: місто Кривий Ріг, вул. Леоніда Бородича 3.

В одночас, громадяни мають можливість звернутись за отриманням послуг в  питаннях паспортизації у найближчий територіальний підрозділ Міграційної служби, який можна вибрати на сторінці за посиланням.

Також треба зазначити, що у рамках програми оптимізації надання послуг в м. Апостолове та у м. Зеленодольск відкрилися сучасні Центри надання адміністративних послуг, а саме:

  • м. Апостолове, вул. Визволення, 31А ( +38 097 798-36-22);
  • м. Зеленодольськ, вул. Енергетична, 10Е ( +38 068 056-69-07, +38 0979086895).

Всю небхідну інформацію громадяни можуть отримати за телефоном «гарячої лінії» ГУ ДМС у Дніпропетровській області - 0800 504 874.

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області