Важлива та корисна інформація для мешканців Апостолового та Зеленодольська

Важлива та корисна інформація для мешканців Апостолового та Зеленодольська

Важлива та корисна інформація для мешканців Апостолового та   Зеленодольська

З 1 грудня 2023 року, в межах програми з оптимізації процесів надання послуг та розподілу державних ресурсів, припинив свою роботу щодо надання адміністративних послуг Апостолівський відділ ГУ ДМС у Дніпропетровській області. На даний момент всі не отримані у зазначеному відділі паспорти громадянина України та паспорти громадянина України для виїзду за кордон можна отримати в Відділі № 9 (колишній Довгинцівсько-Металургійний відділ) у місті Кривому Розі ГУ ДМС у Дніпропетровській області за адресою: місто Кривий Ріг, вул. Леоніда Бородича 3.

В одночас, громадяни мають можливість звернутись за отриманням послуг в  питаннях паспортизації у найближчий територіальний підрозділ Міграційної служби, який можна вибрати на сторінці за посиланням.

Також треба зазначити, що у рамках програми оптимізації надання послуг в м. Апостолове та у м. Зеленодольск відкрилися сучасні Центри надання адміністративних послуг, а саме:

  • м. Апостолове, вул. Визволення, 31А ( +38 097 798-36-22);
  • м. Зеленодольськ, вул. Енергетична, 10Е ( +38 068 056-69-07, +38 0979086895).

Всю небхідну інформацію громадяни можуть отримати за телефоном «гарячої лінії» ГУ ДМС у Дніпропетровській області - 0800 504 874.

Головне управління ДМС у Дніпропетровській області