УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Впродовж 2023 року на Буковині виявлено 125 « нелегалів»

Впродовж 2023 року на Буковині виявлено 125 « нелегалів»

Впродовж 2023 року на Буковині виявлено 125 « нелегалів»

21-го неврегульованого мігранта виявили працівники УДМС у Чернівецькій області у грудні поточного року. Загалом впродовж минулого року  на Буковині виявлено 125 іноземців, які порушили терміни перебування на території України та стосовно яких ухвалено рішення про примусове повернення до країн походження.

Щодо 8-х порушників впродовж року застосовано рішення про примусове видворення з країни за ухвалою суду або згідно рішення керівництва УДМС у Чернівецькій області, 4-х неврегульованих мігрантів поміщено до ПТПІ,  2-є осіб повернулися до країни походження добровільно.

У співпраці з правоохоронцями ухвалено рішення про заборону в’їзду на територію України щодо 331-го іноземця, які мали проблеми із законом чи порушили правила дорожнього руху.

Загалом виявлено 465  випадків порушення законодавства про правовий статус іноземців та осіб без громадянства. До адміністративної відповідальності притягнуто: за ст. 203 КУпАП – 383 особи;  за ст. 203 прім 1 КУпАП – 1 особа; за ст. 204 КУпАП – 3 особи;  за ст. 205 КУпАП – 63 особи; за ст. 206 КУпАП – 15 осіб. Скорочено термін перебування в Україні 7-м іноземцям.

Впродовж року зусиллями працівників УДМС у Чернівецькій області, відповідальних за протидію неврегульованій міграції, до державного бюджету скеровано 1,2 мільйона штрафних санкцій. Трохи менше половини від цієї суми – 592 тис. грн. – забезпечили працівники відділу організації запобігання нелегальній міграції, реадмісії та видворення та Чернівецького відділу УДМС у Чернівецькій області.

Управління ДМС у Чернівецькій області