У 2023 році у міграційній службі Івано-Франківської області громадяни оформили майже 150 тисяч…

У 2023 році у міграційній службі Івано-Франківської області громадяни оформили майже 150 тисяч паспортних документів

У 2023 році у міграційній службі Івано-Франківської області громадяни оформили майже 150 тисяч паспортних документів

Минув нелегкий 2023 рік. Дуже важкий для захисників України на фронті, дуже хвилюючий для людей у тилу. Адже на «нулі» стримують ворога наші титани – комусь вони сини, комусь батьки, наші родичі, сусіди, колеги по роботі. Повага і подяка нашим захисникам, вічна пам’ять загиблим Героям!

Упродовж року, який щойно минув, міграційна служба Івано-Франківської області створила прозорі умови для всіх громадян, хто бажав оформити паспортні документи. Отже, протягом року мешканці та гості Івано-Франківщини оформили майже 150 тисяч біометричних документів:  понад 101 тисячу закордонних паспортів і понад 47 тисяч паспортів громадянина України.

Зауважимо, що у територіальних підрозділах міграційної служби Івано-Франківської області третій місяць поспіль триває ідеальна нагода, щоб оформити чи упорядкувати паспортні документи. В електронну чергу можна зареєструватися «сьогодні на сьогодні» на оптимальний час, а так звана жива черга людей відсутня з причини, даруйте за тавтологію, відсутності ажіотажу.    Припускаємо, щ

  Запрошуємо саме зараз оформляти документи тих людей, які завжди мали намір, але з різних причин відкладали це на «потім». Територіальні підрозділи УДМС в Івано-Франківській області працюють у режимі «вівторок-субота».  Будемо раді надати послуги в оптимальні для вас день і час.    

Трохи статистики за грудень минулого року. Упродовж  місяця мешканці та гості Івано-Франківщини оформили 4461 закордонний паспорт (на 650  документів менше порівняно з листопадом) і 2840  національних паспортів у вигляді  ID-картки (на 1160  документів менше, ніж у попередньому місяці).

Насьогодні у штатному режимі працюють усі територіальні підрозділи міграційної служби Івано-Франківської області. Надаємо послуги громадянам з  УСІХ РЕГІОНІВ УКРАЇНИ незалежно від місця реєстрації людей.

Зареєструватися в електронну чергу у будь-який відділ міграційної служби можна на сайті ДМС України за посиланням.

На сайті ДМС України також є електронний сервіс «Перевірка стану оформлення документів», за допомогою якого можна дізнатися про стан готовності вашого документа.

Управління ДМС в Івано-Франківській області