У територіальній громаді Городенки справили входини працівники територіального підрозділу міграційної…

У територіальній громаді Городенки справили входини працівники територіального підрозділу міграційної служби

У територіальній громаді Городенки справили входини працівники територіального підрозділу міграційної служби

Для Управління Державної міграційної служби в Івано-Франківській області вже стало доброю традицією  на кожен новий рік робити входини у нове приміщення котрогось з територіальних підрозділів.

Щойно ця приємна подія відбулася у Городенківській громаді на Коломийщині. Позаду ремонтні роботи, налаштування телекомунікаційної системи і відповідного технічного обладнання, вирішення питань з забезпечення життєдіяльності підрозділу в умовах воєнного часу, а вже сьогодні тут виключно приємна робоча атмосфера.

Відтепер відділ міграційної служби розташований і здійснює прийом громадян у зручному місці в середмісті Городенки. До послуг колективу підрозділу  5 службових кабінетів, де створені щонайкращі умови для праці та надання людям адміністративних послуг.

Власне так само за традицією на новосілля до своїх колег прибули керівники усіх територіальних підрозділів міграційної служби Прикарпаття. Керівник УДМС в області Сергій Саїв вручив працівникам територіального підрозділу подяки за сумлінне виконання службових обов’язків, а також подякував кожному, хто долучився до реалізації задуму розмістити відділ міграційної служби у найоптимальнішому місці. Від територіальної громади привітав міграційників  з новосіллям перший заступник міського голови Андрій Цюмпала, а отець-декан Ігор Левицький уділив присутнім Боже благословення та окропив свяченою водою нове службове приміщення.

Торік у Городенківському відділі міграційної служби, який очолює Людмила Коваленко, громадяни оформили майже 3 тисячі закордонних паспортів і півтори тисячі паспортів громадянина України у формі ID-картки. Працівники підрозділу, а це суто жіночий колектив, задокументували 11 порушень міграційного законодавства і виявили 3 нелегальних мігрантів. Досить вагомим є економічний ефект від діяльності територіального підрозділу. Торік до бюджету громади та державного бюджету за надані підрозділом адміністративні послуги спрямовано  1 мільйон 800 тисяч гривень.

Управління ДМС в Івано-Франківській області