УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

УДМС Хмельниччини відновлює втрачені документи переселенцям з Херсонщини

УДМС Хмельниччини відновлює втрачені документи переселенцям з Херсонщини

УДМС Хмельниччини відновлює втрачені документи переселенцям з Херсонщини

В жовтні 2023 року до Комунального некомерційного підприємства «Хмельницький обласний заклад з надання психіатричної допомоги» Хмельницької обласної ради  з Комунального некомерційного підприємства «Херсонський обласний заклад з надання психіатричної допомоги» Херсонської обласної ради прибула група  пацієнтів - внутрішньо переміщених осіб похилого віку без документів, що засвідчують їх особу та громадянство.

Працівниками відділу з питань  паспортизації, реєстрації та еміграції УДМС  було здійснено виїзд до Комунального некомерційного підприємства «Хмельницький обласний заклад з надання психіатричної допомоги» Хмельницької обласної ради, де проведено  зустріч з керівництвом закладу для розробки спільних заходів щодо вирішення питання  відновлення внутрішньо-переміщеним особам втрачених документів.

Під час робочої зустрічі налагоджено співпрацю та  визначено шляхи комунікації з керівництвом медичної установи та працівниками, відповідальними за оформлення паспортних документів.

В грудні 2023 Управлінням ДМС у Хмельницькій області на підставі поданих уповноваженим представником Комунального некомерційного підприємства «Хмельницький обласний заклад з надання психіатричної допомоги» Хмельницької обласної ради матеріалів було оформлено заяви-анкети  для оформлення паспорта громадянина України взамін втраченого  18  пацієнтам, переміщеним з Херсонської області.

В січні 2024 перші 9 пацієнтів лікарні з числа тих, хто звернувся за отриманням паспортів громадянина України взамін втрачених, отримали нові документи у формі
ID-картки.

Робота по відновленню пацієнтам лікарні втрачених документів продовжується.

Управління ДМС у Хмельницькій області