УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Члени профкому працівників УДМС у Чернівецькій області підбили підсумки роботи за рік

Члени профкому працівників УДМС у Чернівецькій області підбили підсумки роботи за рік

Члени профкому працівників УДМС у Чернівецькій області підбили підсумки роботи за рік

Про виконання кошторису первинної профспілкової організації працівників УДМС у Чернівецькій області за 2023 рік, порядок надання фінансової допомоги за рахунок коштів ППО та затвердження кошторису на 2024 рік йшлося під час підсумкового засідання профкому УДМС у Чернівецькій області.

Голова ревізійної комісії, заступник начальника Кіцманського відділу УДМС у Чернівецькій області Андрій Кошмарюк доповів про результати перевірки фінансово-господарської діяльності профспілки за 2023 рік. Попри певне скорочення кількості членів профспілки, миинулоріч було забезпечено виконання усіх запланованих та передбачених статутом соціальних, культурно-масових та благодійних програм. Поза тим, члени профспілки доєдналися до закупівлі безпілотного літального апарату для працівників УДМС у Чернівецькій області, які служать у лавах ЗСУ та надали безповоротну  фінансову допомогу на статутну діяльність Херсонській обласній організації профспілки працівників державних установ, члени якої постраждали від наслідків руйнування Каховської греблі.

Після заслуховування доповіді учасники профкому одностайно проголосували за те, що кошти від профспілкових внесків у 2023 році були використані правомірно і обґрунтовані підтверджуючими документами.

На завершення засідання голова первинної профспілкової організації працівників УДМС у Чернівецькій області Віктор Мельник поінформував профком про види фінансової допомоги за рахунок ППО – грошову винагороду до ювілеїв, благодійну допомогу, безповоротну допомогу юридичним особам та допомогу членам профспілки у форс-мажорних ситуаціях – у зв’язку з необхідністю вартісного лікування, похованням близьких, скрутним матеріальним становищем через хворобу, поранення члена родини тощо. 

Управління ДМС у Чернівецькій області