На Чернігівщині провели навчання з удосконалення рівня знань міграційного законодавства та стандартних…

На Чернігівщині провели навчання з удосконалення рівня знань міграційного законодавства та стандартних операційних процедур

На Чернігівщині провели навчання з удосконалення рівня знань міграційного законодавства та стандартних операційних процедур

25 січня 2024 року  в Управлінні Державної міграційної служби України в Чернігівській області відбулося дистанційне он-лайн навчання для керівників територіальних підрозділів щодо змін та удосконалення знань чинного міграційного законодавства.

Провела захід, метою якого було забезпечення належного рівня організації роботи працівників та підвищення якості надання адміністративних послуг населенню, начальник відділу з питань паспортизації, реєстрації та еміграції УДМС у Чернігівській області Вікторія Сенюк.

Учасникам навчання Вікторія Миколаївна роз’яснила вимоги законодавства щодо оформлення паспортних документів. Головним питанням учасники навчання розглянули надання адміністративних послуг внутрішньо переміщеним особам - зокрема, ідентифікація громадян, та проведення процедури встановлення особи під час оформлення біометричних документів.

Окремо Вікторія Миколаївна  зупинилася на порядку оформлення паспорта для виїзду за кордон громадянам, які  постійно проживають або тимчасово перебувають за кордоном.

По завершенні навчання керівники територіальних підрозділів Управління Державної міграційної служби України в Чернігівській області складуть тести із заслуханих тем.

Управління ДМС у Чернігівській області