Рогатинський підрозділ міграційної служби створює людям нову якість у наданні адміністративних…

Рогатинський підрозділ міграційної служби створює людям нову якість у наданні адміністративних послуг

Рогатинський підрозділ міграційної служби створює людям нову якість у наданні адміністративних послуг

Мешканці і гості Рогатинської міської територіальної громади на Івано-Франківщині, які цим часом відвідували територіальний підрозділ міграційної служби, направду відчули нову якість. Від початку року колектив сектору міграційної служби  переїхав у приміщення в середмісті Рогатина – сюди зручно дістатися, тут створені комфортні умови для надання послуг.

Слід зазначити, що ще відторік керівництво УДМС в області відпрацювало декілька варіантів переміщення територіального підрозділу, який працював у не надто оптимальних умовах. Зрештою, ця ініціатива знайшла повне розуміння у голови Рогатинської міської ради Сергія Насалика, відтак міграційна служба розташувалася у кабінетах, де раніше працював власне апарат міської ради.

Відвідувачів зустрічає просторий зал  очікування з інформаційними стендами і терміналом для проведення оплати за адміністративні послуги. Далі – 4 службові кабінети для обслуговування запитів громадян.

Як і належить за традицією, у підрозділі відбулися урочисті входини за участі  представників органів місцевого самоврядування та духовенства. Розділити  приємну подію з  коллегами прибули й керівники усіх територіальних підрозділів міграційної служби Прикарпаття.

Приміщення освятив і благословив присутніх на добрі справи військовий капелан  отець Дмитро Бігун.Своєю чергою  заступник начальника УДМС в Івано-Франківській області  Орест Рудницький подякував кожному, хто долучився до облаштування нового приміщення, а завідувачу сектором Андрію Тихому й усьому колективу побажав бути взірцем для державних органів краю у ставленні до запитів людей, а також висловив сподівання, що підрозділ й надалі професійно та відповідально виконуватиме завдання міграційної служби.

З вітальним словом до працівників Рогатинського сектору УДМС також  звернувся депутат обласної ради Ігор Тринів, вручивши  у подарунок ікону. Від мешканців територіальної громади привітав міграційників з новосіллям  заступник міського голови Іван Красійчук, який висловив переконання, що завдяки спільним зусиллям  місцевої влади і керівництва УДМС в області у новому приміщенні створено умови і атмосферу, де кожен громадянин має відчувати увагу до себе і фахову допомогу.

 

Довідково: Рогатинський сектор УДМС в Івано-Франківській області торік оформив мешканцм громади  1100 паспортів громадянина України і майже 1800 закордонних паспортів, поповнивши місцевий та державний бюджети 1 мільйоном 30 тисячами гривень.

Управління ДМС в Івано-Франківській області