УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Міграційні послуги доступні людям з інвалідністю

Міграційні послуги доступні людям з інвалідністю

Міграційні послуги доступні людям з інвалідністю

Люди з особливими потребами є повноцінними членами нашого суспільства і потребують постійної уваги до своїх проблем. Сьогодні під безбар’єрністю розуміють загальний підхід до формування та імплементації державної політики для забезпечення безперешкодного доступу всіх груп населення до різних сфер діяльності.

Оформлення документів людям з інвалідністю поза будь-якими бар’єрами така мета працівників міграційної служби Донеччини. Міграційна служба області забезпечує доступні умови для отримання адміністративних послуг, забезпечення прав і можливостей людей з обмеженими можливостями нарівні з іншими громадянами України.

Приміщення Олександрівського відділу міграційної служби знаходиться на першому поверсі адміністративної будівлі. Зручний під'їзд, відсутність сходинок – все адаптовано до потреб людей з обмеженими можливостями. Існуючі умови приміщення міграційної служби надають можливість людям з інвалідністю у зручний час, безперешкодно отримувати адміністративні послуги.

Так, працівники зазначеного територіального підрозділу  з початку року здійснили оформлення паспорта громадянина України замість втраченого трьом особам з інвалідністю.

Головне управління ДМС у Донецькій області