УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Міграційників навчали мистецтву самомотивації

Міграційників навчали мистецтву самомотивації

Міграційників навчали мистецтву самомотивації

Як віднайти мотивацію в умовах війни розповіла працівникам Центрально-південного міжрегіонального управління ДМС внутрішній тренер Наталія ОЗЕРАН під час онлайн-тренінгу «Мотивація як запорука досягнення цілей та як мотивувати себе під час війни».

Попри війну життя продовжується, але нині кожному важко залишатися продуктивним. Отож, щоб продовжувати працювати та волонтерити, необхідно навчитися мотивувати себе та досягати цілей.

Мотивація – це внутрішня сила. Відсутність мотивації свідчить про наявність апатії. Психологи зазначають, що головними причинами апатії є розчарування та постійний стрес.

Учасники тренінгу застосували практичні вправи, аби навчитися підтримувати себе та оточення, навіть коли є внутрішній спротив. Обговорили основні кроки та методи на шляху до самовдосконалення та ознайомилися зі способами потужної мотивації себе на успіх у житті.

Наталія ОЗЕРАН підсумувала, що найголовніша мотивація в умовах війни − це бажання жити. А щоб підтримувати себе, а значить й інших, потрібно бути відкритими до спілкування, знайти зону контролю, повернути якусь свою маленьку традицію з мирного життя, контролювати свої ресурси й час та неодмінно приділяти час наодинці із собою.

Додамо, що 1 лютого у світі відзначається День натхнення своїх співробітників на вдосконалення.

Центрально-південне міжрегіональне управління ДМС