УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Київщина: підбито підсумки роботи Дарницького відділу у 2023 році

Київщина: підбито підсумки роботи Дарницького відділу у 2023 році

Київщина: підбито підсумки роботи Дарницького відділу у 2023 році

Працівники міграційної служби Київщини виконують поставлені перед ними завдання. Це видно на прикладі лише одного столичного відділу – Дарницького. Так, впродовж 2023 року працівники оформили близько 4000 ID-карток та близько 5800 закордонних паспортів.

Зазначаємо, що популярним в умовах воєнного стану стало  запровадження послуги з одночасного оформлення двох паспортів. Це дозволило удвічі скоротити час в очікуванні готових документів.

Загалом співробітники Дарницького відділу протягом 2023 року надали понад 500 таких послуг.

Звертаємо увагу, що понад 120 громадян скористалися послугою пересилання дипломатичною поштою готових документів до Консульського відділу Посольства України країн Європи. Що своєю чергою полегшує можливість отримати  виготовлені паспортні документи не за місцем подання відповідної заяви-анкети, а за місцем фактичного перебування.

Крім того, минулого року працівники відділу вклеїли майже 7000 фотокарток до паспорта громадянина України у формі книжечки по досягненню 25- та 45-річного віку.

У цілому за 2023 рік  працівники надали понад 19 тисяч адміністративних послуг, з яких 345 іноземцям та ОБГ.

Підбиваючи підсумки роботи підрозділу можна        зазначити, що рік, який минув, був надскладним, але дуже важливим для кожного українця.       Попри складну зиму і постійний російський ракетний терор міграційна служба продовжувала працювати командою для надання якісних адміністративних послуг населенню.

Центральне міжрегіональне управління ДМС у м. Києві та Київській області