УВАГА! ПІД ЧАС ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ АДМІНІСТРАТИВНІ ПОСЛУГИ В ПІДРОЗДІЛАХ ДМС НЕ НАДАЮТЬСЯ!

Документування паспортом громадянина України вперше

Документування паспортом громадянина України вперше

Документування паспортом громадянина України вперше

Забезпечення населення Донецького регіону дійсними документами, які посвідчують особу, є сьогодні одним з найголовніших завдань Державної міграційної служби України. Саме тому було відновлено роботу Олександрівського підрозділу у Донецькій області, аби люди мали можливість отримати адміністративні послуги з оформлення втрачених або знищених документів.

Слід зазначити, що пріоритетним завданням Олександрівського відділу є оформлення паспорта громадянина України у формі ID-картки вперше при досягненні 14- річного віку.

Перший паспорт – це завжди важлива подія не тільки для юного громадянина, а й для його родини! Так, у день свого 14-річчя Гліб звернулася до Олександрівського відділу ГУ ДМС у Донецькій області за оформленням свого першого паспорта громадянина України у формі ID-картки.

А днями міграційники вручили виготовлений паспорт і привітали  з визначною подією в його житті та побажали вписати яскраву сторінку в історію нашої незалежної держави натхненною працею та відданим служінням рідній країні.

Нагадуємо Вам, що для оформлення ID-картки, не пізніше ніж через місяць після досягнення 14 років, дитині необхідно особисто звернутися до територіального підрозділу Державної міграційної служби України або центру надання адміністративних послуг (ЦНАП), центру обслуговування «Паспортний сервіс» ДП «Документ» та подати необхідні документи.

Головне управління ДМС у Донецькій області